7 ago 2008, 13:16

За тебе бих 

  Poesía » Versos blancos
890 0 2

За тебе бих изпяла
най-красивата си песен.
За тебе бих написала
най-нежния стих.

 

За тебе бих полетяла,
като вятъра, следите след себе си изтрих.
За тебе бих мечтала
да намериш идеалната снежинка.

 

За тебе бих съчинила
един идеален огнен залез.
За тебе бих нарисувала
душата си, за да видиш пъстротата й.

 

За тебе бих се преродила,
единствено да бъда вечно с теб.
За тебе бих убила,
бих направила всичко да бъдеш щастлив.

 

За тебе бих се укрила
в тъмна пещера до края на дните си.
За тебе бих продала живота си,
но, моля те, не ме търси повече.

© Слънце Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??