Aug 7, 2008, 1:16 PM

За тебе бих 

  Poetry » White poetry
884 0 2

За тебе бих изпяла
най-красивата си песен.
За тебе бих написала
най-нежния стих.

 

За тебе бих полетяла,
като вятъра, следите след себе си изтрих.
За тебе бих мечтала
да намериш идеалната снежинка.

 

За тебе бих съчинила
един идеален огнен залез.
За тебе бих нарисувала
душата си, за да видиш пъстротата й.

 

За тебе бих се преродила,
единствено да бъда вечно с теб.
За тебе бих убила,
бих направила всичко да бъдеш щастлив.

 

За тебе бих се укрила
в тъмна пещера до края на дните си.
За тебе бих продала живота си,
но, моля те, не ме търси повече.

© Слънце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??