11 may 2007, 8:38

За тебе мамо! 

  Poesía
1047 0 5
За сетен път сълзи проливаш, мамо,
и пак скърбиш за моята тъга,
пореден път подаваш свойто рамо,
подаваш ми и своята ръка!
Със нея помощ нежно ми даряваш,
подкрепяш ме във трудните ми дни,
в света единствена си, моя мамо -
със смелост се преборваш ти!
Благодаря ти силно за живота
и за обичта, с която ме дари,
прости ми за сълзите твои,
прости за пропиляните мечти!
Спомни си някой ден, в дълбока старост,
за мене, майко, пак си припомни,
ще бъде ред на мен да ти подавам рамо,
да ти помагам в трудните ти дни!
Косата посребряла ще разресвам
и залезът красив ще носи младостта,
на теб душата ще е млада,
не ще личи ти старостта!
Със теб до сетния ти час ще бъда,
и пак със сълзи ще ти благодаря,
за обичта и за живота
и за топлата душа!
Обичам те.

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??