Когато с теб се запознах
и повярвах аз във любовта
знаех, че ще страдам аз,
но въпреки това повярвах на тази лъжа.
Заради това, което някога не можах да прекратя,
сега умирам с цялата си топлина.
Сърцето мое на прах разби,
върви си ти и не искай повече да страдам аз
за това, че мен излъга ти...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados