Feb 26, 2008, 7:59 PM

За това, че мен излъга ти 

  Poetry » Love
490 0 5

Когато с теб се запознах

и повярвах аз във любовта

знаех, че ще страдам аз,

но въпреки това повярвах на тази лъжа.

Заради това, което някога не можах да прекратя,

сега умирам с цялата си топлина.

Сърцето мое на прах разби,

върви си ти и не искай повече да страдам аз

за това, че мен излъга ти...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??