29 ago 2008, 23:02

За твоето утре 

  Poesía » De amor
748 0 7
Сега те обичам, сега съм ефирна -
за утре недей ме оставя.
Душата препуска и люта магия
усещам, че някой ми прави.

Сега ме улавяй - миражно измамна,
през пръстите пак се изплъзвам.
Задръж  ме, че някой магия ми прави
и иска сама да съм утре.

Сега съм безпътна, сега съм ранима -
очите ми диви кошути.
Недей ги убива - за твоето утре
ще искаш и мен да ме има.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??