Когато видя падаща звезда,
ще се помоля за всички вас,
да сбъдне всяка ваша мечта -
пожелайте си нещо в тоз час!
Красивото във всичко потърсете!
Бъдете живи, здрави и добри!
Ако съм обидила - Простете!
Желая ви, щастливи дни!
Честита Нова Година!!!
© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados