За вяра аз ръка подавам...
За вяра, обич и любов.
Надежда аз ти подарявам;
И моята искрена любов.
Аз искам винаги да си щаслива.
Да вярваш ти във любовта;
И никога да не почувстваш
тръпката на ревноста.
За вяра аз ръка подавам,
за вяра, обич и любов;
Надежда аз ти подарявам,
за нашата искрена любов.
© Ангел Todos los derechos reservados