12 feb 2011, 20:40

... За въгленче 

  Poesía
596 0 4

дъхът ти топъл

е вече далечен

гласът онемял -

съблечен спомен...

черно-бял филм 

и  нищо друго -  нищо...

а защо

не гасне Любовта -

жарава 

с много пепел

припламва и 

угасва

 

до края

за  въгленче

ще ровя... в пепелта

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??