Feb 12, 2011, 8:40 PM

... За въгленче 

  Poetry
597 0 4

дъхът ти топъл

е вече далечен

гласът онемял -

съблечен спомен...

черно-бял филм 

и  нищо друго -  нищо...

а защо

не гасне Любовта -

жарава 

с много пепел

припламва и 

угасва

 

до края

за  въгленче

ще ровя... в пепелта

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??