6 sept 2013, 12:27

За юнаците 

  Poesía » Otra
342 0 0

За "юнаците"

Юнаците, които минаха,
Родината ни почти сринаха...
От крадене и далавери
човек не може да намери
къс чиста българска душа...

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??