9 nov 2022, 18:19  

За бога! 

  Poesía » Otra
304 7 23

Вилнеят често в моя женски рай светкавици и даже урагани.
Смелчага ли си? Влизай и узнай цената на крилете за избрани.
Ще смогнеш ли, или ще бъдеш слаб, до Евината щерка да достигнеш?
Вода да ти е дом и храм, и хляб, пред бурите око да не ти мигне.

Защо ли питам? Отговора знам – сама съм си и рая, и змията,
изнежен твърде днешният Адам, при буря с два юргана се намята.
Ще слизам то видяло се е в ад, но казват там контролата е строга.
Дано поне е дяволът крилат и не допускат джендъри. За бога!

 

https://youtube.com/watch?v=UHyCJISRaas&feature=share&utm_source=EKLEiJECCKjOmKnC5IiRIQ


 

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Сама съм си райето на костюма,
животът дето кърпи от години,
но есента започна да одумва
на джобовете копчетата сини.
Сама съм си торбата на хастара, ...
  705 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??