9.11.2022 г., 18:19 ч.  

За бога! 

  Поезия » Друга
305 7 23

Вилнеят често в моя женски рай светкавици и даже урагани.
Смелчага ли си? Влизай и узнай цената на крилете за избрани.
Ще смогнеш ли, или ще бъдеш слаб, до Евината щерка да достигнеш?
Вода да ти е дом и храм, и хляб, пред бурите око да не ти мигне.

Защо ли питам? Отговора знам – сама съм си и рая, и змията,
изнежен твърде днешният Адам, при буря с два юргана се намята.
Ще слизам то видяло се е в ад, но казват там контролата е строга.
Дано поне е дяволът крилат и не допускат джендъри. За бога!

 

https://youtube.com/watch?v=UHyCJISRaas&feature=share&utm_source=EKLEiJECCKjOmKnC5IiRIQ


 

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Сама съм си райето на костюма,
животът дето кърпи от години,
но есента започна да одумва
на джобовете копчетата сини.
Сама съм си торбата на хастара, ...
  708 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??