20 ago 2016, 13:06

Забранена истина 

  Poesía » Civil
318 0 4

Христос бе разпънат за тези, които

с „Осанна!“ гласа си издигаха

и после крещяха така упорито

в съда на Пилата „Разпни го!“

 

За тези, които след него вървяха,

за тези, които жестоко го биха,

които без ум и любов го презряха

или с почит краката му миха.

 

Той беше на тази земя, за да каже:

„Отецът е вашата същност!“

Той Абсолют е! Калинката даже

Бог е с измамлива външност!“

19. 08. 2016 г.

Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??