26 sept 2013, 13:26

Забраненият плод 

  Poesía » De amor
554 0 1

Жена ми ми изневерява
с ЖАН ПОЛ САРТР
в небитието, където
те двамата се въргалят,
в лъжеполята, в лъжелайната на сивите крави,
които имат неравномерно мускулести черва като на
кентавър. 
И затова лайната им са с формата на ябълка.

Но ù прощавам, стига да ми даде
онази рецепта за пудинга,
който никога не може да бъде изяден,
но си представям, че вкусът му е ябълков. 

© Антонио Брейчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??