27 nov 2005, 21:34

Забрава... 

  Poesía
655 0 2

Всичко свърши...Тръгваш си сега.
Загубих красотата,загубих любовта...
Захвърляш в мрака нашите мечти...
Не ме жадуваш вече,не търсиш моите очи...
Нима съм само спомен,сън забравен,миг пропилян?
Защо позволи от студенина и безразличие да бъдеш завладян?
Щом искаш ще си отида
и любовта ни в миналото ще зазида!
Ще изчезна в дима на забравата,
погълната от вечността.
Ти сам пожела да са разделени копнеещите ни сърца...
Сега е време да потъна в тъмнината на нощта...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тежък стих...
  • недовършено е продължи го ще излезе мн добър стих иначе браво
Propuestas
: ??:??