17 nov 2005, 22:20

ЗАБРАВЕН МИГ 

  Poesía
947 0 0
                                                    Забравен миг-едно начало.                                
                                                 Спомени извадени от дьбовия скрин..
                                                И мирис на нещо оцеляло.
                                                Жар догаряща в едно огнище..
                                                нишка от паяжина сребриста.
                                                Пьтеки на един разклон спрени
                                                 две рьце до болка разделени...
                                                Самотен час..да поседнем 
                                                 преди края,ще има ли отново
                                                 между нас Начало?       

© Евелина Мавродиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??