6 ene 2007, 0:16

Забрави 

  Poesía
631 0 1

Моля те, забрави,
забрави всички мои лъжи
и върни се ти, върни,
пак при мене се върни.

Любовта ни още гори.
Усещаш го, нали?
Спомни си ти, спомни
за онези дни,
в които аз и ти бяхме
едно, завинаги!

© Мартина Пиронкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??