Jan 6, 2007, 12:16 AM

Забрави 

  Poetry
630 0 1

Моля те, забрави,
забрави всички мои лъжи
и върни се ти, върни,
пак при мене се върни.

Любовта ни още гори.
Усещаш го, нали?
Спомни си ти, спомни
за онези дни,
в които аз и ти бяхме
едно, завинаги!

© Мартина Пиронкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??