4 oct 2011, 17:26

Забравих 

  Poesía
345 0 0

Забравих очите си

В твоите

Ръцете ми останаха вплетени

В твоите

Устните ми впити

В твоите

Тялото ми отмаляло

До твоето

Имам спомени

Нашите

Имаш обич

Моята

Искам любов

Твоята

Животът

Да е нашият...

© Росица Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??