4 окт. 2011 г., 17:26

Забравих 

  Поэзия
343 0 0

Забравих очите си

В твоите

Ръцете ми останаха вплетени

В твоите

Устните ми впити

В твоите

Тялото ми отмаляло

До твоето

Имам спомени

Нашите

Имаш обич

Моята

Искам любов

Твоята

Животът

Да е нашият...

© Росица Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??