4.10.2011 г., 17:26 ч.

Забравих 

  Поезия
344 0 0

Забравих очите си

В твоите

Ръцете ми останаха вплетени

В твоите

Устните ми впити

В твоите

Тялото ми отмаляло

До твоето

Имам спомени

Нашите

Имаш обич

Моята

Искам любов

Твоята

Животът

Да е нашият...

© Росица Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??