13 mar 2011, 20:10

Забравил съм 

  Poesía » De amor
583 0 5

Отново вдишвам топлия ти смях
и с погледа си пак ме запленяваш,
забравил, че да гледам в теб е грях,
че не веднъж с очи ме вкаменяваш.

Забравил, че лицето ти за мен
бе онзи свят в сълзите ми окъпан,
във който молех да не съм роден,
за да не съм от болката затрупан.

Забравил, че в душата ти преди
със чувствата и мислите се давех,
а мойта пращах в ада да гори
и топлите ти устни утешавах.

И не че нещо в мен се промени.
И не че пак не пия твойто биле.
Сърцето ми съвсем се вкамени
и няма вече нежност да открие...


© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??