25 sept 2014, 12:55

Забравяме I 

  Poesía » Otra
259 0 0

Забравяме неща, места, привички.

Самите себе си забравяме дори.

Обидни думи, казани пред всички

и чувства, от които ни боли.

 

Любовите старателно забравяме,

когато тръгват си. Забравяме защо.

И спомените евтино продаваме.

С насочен във главата ни пищов

 

забравата държи ни в плен и весело

изтрива всичко в нашия живот.

Не помним, накъде сме се понесли.

Забравяме достойнство, чест и род.

 

Пороците  си твърдо не признаваме.

А да си спомним грешките не смеем.

И както тръгнало е, ще забравиме,

защо на този свят красив живеем.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??