3 feb 2016, 21:52

Забвение 

  Poesía » Otra
277 0 0

И няма ни вече,
обвити в забрава,
потъваме бавно,
в наще лъжи.

 

Остана ни само, сляпа омраза
и болката, коята никога не спи.

 

И няма ги вече,
умират звездите,
небето чезне
и болни душите, 
гаснат във мрак.

 

Потъваме в бездна,
издълбана от сълзите,
които бавно давят ни пак.

 

На земята остана само прахта ни,
в миг от вятъра разпиляна
и никой не може да прекъсне съня ни,
имената ни никой не ще споменава.

© Едуард Todos los derechos reservados

Картина, нарисувана по последния стих :)
http://acidat0r.deviantart.com/art/Ending-Of-The-Eternity-283171374

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??