5 mar 2007, 11:09

Задача 

  Poesía
524 0 1

Да знаеш, че достойно си живял

и си постигнал всичко,

за което си копнял!

Звучи хубаво, нали?

А ако утре всичко рухне

и смисълът ще се изгуби,

тъй, както ще се заличиш и ти,

а след време никой вече

няма да си спомня –

Теб и Твоите мечти...

И това е нашата задача:

да помнят нас и нашите дела,

да присъстват в пожълтели грамоти

нашите имена,

да иде реч за нас – велики слова...

За Нас?  - Да!

 

06.2006г.

© Ани Ракова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??