7 nov 2011, 9:10

Задушница 

  Poesía » Formas orientales
758 0 8

---

 

           Задушница

 

Вместо на трапезата сол,

солена вода в очите -

подправка за духовната храна

на минало и настояще,

под зоркия поглед

на  Арх/Ангел.

 

 

---

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??