Nov 7, 2011, 9:10 AM

Задушница 

  Poetry » East forms
810 0 8

---

 

           Задушница

 

Вместо на трапезата сол,

солена вода в очите -

подправка за духовната храна

на минало и настояще,

под зоркия поглед

на  Арх/Ангел.

 

 

---

 

© Станислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??