15 may 2007, 14:47

Заедно 

  Poesía
637 0 11
                             
                                   Като бистър дъжд е твоята целувка,
                                   като цветен сън е времето ми с теб,
                                   затуй и трудно тялото напуска
                                   прегръдката ти  - сладка като мед.

                                  Ако можех, бих стояла вечно,
                                  прилепнала до теб в нощта
                                  и всичко друго би било далечно,
                                  защото пламна между нас искра.

© Анна Станоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??