10 feb 2009, 7:34

Заедно 

  Poesía
552 0 2

                              ЗАЕДНО   

 

 

                       На мрачната стая в прегръдката тънем.

Изпихме сълзите на трудни години.

И заедно на бурите житото жънем.

 

… Но не станахме с тебе роднини.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??