Feb 10, 2009, 7:34 AM

Заедно 

  Poetry
583 0 2

                              ЗАЕДНО   

 

 

                       На мрачната стая в прегръдката тънем.

Изпихме сълзите на трудни години.

И заедно на бурите житото жънем.

 

… Но не станахме с тебе роднини.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??