20 feb 2013, 12:06

Заедно с любовта 

  Poesía » De amor
439 0 2

 

 

                            Заедно с любовта

 

 

              Любов, ти винаги вървиш до мен.

              А как разбра, че те обичам?

              С очите си на утрешния ден,

              с тъгата и смеха си на момиче.

 

              Аз ще замина другаде, любов...

              Изморих се - тук - да ти се вричам,

              но ти ще тръгнеш, дори в пътя нов.

              С теб никой свят не е различен.

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??