2 ago 2011, 10:15

Заедно в рая. 

  Poesía » De amor
577 0 0

Погали ме със слънчеви лъчи.                                                                                                     Докосни ме с твоите палещи очи.                                                                                                Целувай с тези горещи устни.                                                                                                      Зарови пръсти в моите коси.                                                                                                       Нека любовта в рая да ни приюти.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??