27 jun 2017, 20:05

Заето 

  Poesía » De amor
506 0 3

Любовта си отива без време

с предварително купен билет

със запазено

място в сърцето

което

сто години ще дава заето.

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??