Jun 27, 2017, 8:05 PM

Заето 

  Poetry » Love
503 0 3

Любовта си отива без време

с предварително купен билет

със запазено

място в сърцето

което

сто години ще дава заето.

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??