16 mar 2014, 19:18

Загадка 

  Poesía
426 0 2

                                                          Тихо вятърът подухва отдалече,

                                                          разнася шепота на своята душа,

                                                          но как да зная що казва ми, човече?

                                                          Ни устни има да продума, ни уста.

 

                                                          *********************************

                                                          

                                                        

                                                          

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Точно така mimamina, браво !
  • Затова пък Вие ако имате уши, ще го чуете...
    ДерзаЙте!
Propuestas
: ??:??