2 dic 2017, 0:22  

Загуба 

  Poesía
369 1 6

Подножието на смълчаните прегръдки

белее в заскрежена пелена...

Сивее си небето върху него,

с изстинали очи в една жена.

Безропотно очаква тишината

прегръдката на нечии ръце.

Подножието може да те чака.

Жената в сивотата... вече не. 

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

МаЖор

30.11.2017год

 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??