2.12.2017 г., 0:22 ч.  

Загуба 

  Поезия
368 1 6

Подножието на смълчаните прегръдки

белее в заскрежена пелена...

Сивее си небето върху него,

с изстинали очи в една жена.

Безропотно очаква тишината

прегръдката на нечии ръце.

Подножието може да те чака.

Жената в сивотата... вече не. 

© Мария Божкова Всички права запазени

МаЖор

30.11.2017год

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??