Dec 2, 2017, 12:22 AM  

Загуба 

  Poetry
346 1 6

Подножието на смълчаните прегръдки

белее в заскрежена пелена...

Сивее си небето върху него,

с изстинали очи в една жена.

Безропотно очаква тишината

прегръдката на нечии ръце.

Подножието може да те чака.

Жената в сивотата... вече не. 

© Мария Божкова All rights reserved.

МаЖор

30.11.2017год

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??