29 sept 2007, 15:13

Загубих те 

  Poesía
777 0 4

 С теб загубих слънцето,
 изчезнало зад планините.
 Загубих небето,
 скрило се зад гърба ми.
 Загубих щастието,
 отишло си без причина.
 Загубих обичта ти,
 проклинаща ме до смъртта.
 Загубих живота си,
 толкоз празен без теб.
 Загубих смеха си,
 неотронен, мълчалив.
 Загубих всичко,
 душата ми се срина.
 Зная само онази
 така позната истина:
 Загубих те!

© Нина Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??