29 сент. 2007 г., 15:13

Загубих те 

  Поэзия
736 0 4

 С теб загубих слънцето,
 изчезнало зад планините.
 Загубих небето,
 скрило се зад гърба ми.
 Загубих щастието,
 отишло си без причина.
 Загубих обичта ти,
 проклинаща ме до смъртта.
 Загубих живота си,
 толкоз празен без теб.
 Загубих смеха си,
 неотронен, мълчалив.
 Загубих всичко,
 душата ми се срина.
 Зная само онази
 така позната истина:
 Загубих те!

© Нина Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??