24 dic 2009, 11:14

Загубих твоята следа 

  Poesía » De amor
464 0 1

Дойде неочаквано.
Връхлетя в моя ден.
Подарък ми донесе смутен.
Обичам те, каза, красива си за мен,
за моето сърце.
Протегна две ръце,
стопли моите с желанието,
което бликаше от твоята душа.
Тръгна си щастлив и потъна в нощта.
Загубих твоята следа.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Честито Рождество Христово!
    Ще го откриеш... по следите, които е оставил в Душата ти.
Propuestas
: ??:??