Дойде неочаквано.
Връхлетя в моя ден.
Подарък ми донесе смутен.
Обичам те, каза, красива си за мен,
за моето сърце.
Протегна две ръце,
стопли моите с желанието,
което бликаше от твоята душа.
Тръгна си щастлив и потъна в нощта.
Загубих твоята следа.
© Петя Ченкина Все права защищены
Ще го откриеш... по следите, които е оставил в Душата ти.