14 jun 2008, 16:25

Загубих я... 

  Poesía
737 0 6

Продадох си душата
на розовата фея,
да ме научи аз я чаках-
да обичам не умея.
Продадох я за миг надежда,
миг, във който бях със теб,
а днес съм кукла тъжна
без лице, заспиваща в ковчег.
Сърцето си опитах да зашия,
конците се оплетоха на възел,
покрих се с пепел за да скрия
камъка, във който се превърна.
Душата си поднесох и в ковчеже,
а феята така ми обеща -
дори да не я срещна вече,
че ще узная що е любовта...
Видях я... токлова красива,
топла и прекрасна.

Усещайки

копринените и ръце нехаех,
но без душата си не знаех
как да я запазя жива...
загубих я... завинаги угасна...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??