3 feb 2008, 12:27

Загубил 

  Poesía » De amor
686 0 2
Загубил всякаква надежда
за тъй желана среща
Бродейки из пътища черни
спомням си тъжни моменти

Загубил всякаква надежда
да зърна твоя лик свещен
Колко молитви, колко молби
колко отровни за мене дни

Загубил всякаква надежда
за щастие със тебе
Тъй самотен в този късен час
животът празен си отива

Загубил всякаква надежда
да намеря пътя мой
Лутайки се от свят във свят
аз все съзирам твоя лик свещен

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??