13 ago 2021, 15:40  

Захарно сърце 

  Poesía » Para niños
1002 4 26

Аз съм с педя по-голяма!

Две плюс три написах равно,

вече не подсказва мама

„Пет!“- Учителката: „Браво!“

 

Много я харесвам нея,

разрешава в час да пеем,

боси тичаме в тревата –

тя за мен е най-добрата!

 

И от А до Я ги зная,

точки слагам най-накрая.

Нарисувах сам-самичка

вярвате ли, с две боички

 

захарно сърце с криле

и го гушнах с две ръце!

Като нея аз ще стана,

мила, умна и засмяна.

 

А децата ще науча

как в живота да сполучат

с любознателни очички.

Благодарна съм за всичко!

 

Ах, сърцето се стопило!

Друго ще й нарисувам

с мойто захарно мастило

след като се налудувам!😊

 

 

© Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Учителко, целувам ти ръка! »

2 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??