Аз съм с педя по-голяма!
Две плюс три написах равно,
вече не подсказва мама
„Пет!“- Учителката: „Браво!“
Много я харесвам нея,
разрешава в час да пеем,
боси тичаме в тревата –
тя за мен е най-добрата!
И от А до Я ги зная,
точки слагам най-накрая.
Нарисувах сам-самичка
вярвате ли, с две боички
захарно сърце с криле
и го гушнах с две ръце!
Като нея аз ще стана,
мила, умна и засмяна.
А децата ще науча
как в живота да сполучат
с любознателни очички.
Благодарна съм за всичко!
Ах, сърцето се стопило!
Друго ще й нарисувам
с мойто захарно мастило
след като се налудувам!😊