26 may 2018, 15:23

Захвърлих ромфеята своя 

  Poesía » Filosófica, Otra
329 0 3

     Захвърлих ромфеята своя...

   не искам да водя война...

           Защо да убивам

                тракиец...

когато самият

            съм

  трак?

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??