11 jun 2017, 17:22

Заигравка 

  Poesía » De amor
618 1 1

 

 

Във вир се оглеждам,

а там,

до лунния образ,

е ликът твой.

Да те целуна искам.

Ща ме хванеш ли?

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??