16 ago 2007, 15:14  

Закана 

  Poesía
636 0 2



Болката се съживи
и образа на гарван придоби.

Следващ пътя на изгубените си мечти,
ще те следвам неотлъчно, докато
смъртта ни раздели.


Мен ме няма,
гарванът се роди.

© Тайна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??